EXCLUSIV VIDEO „Cântecele Munţilor” Iuliana Tudor: A fost un regal. Toţi românii vor vedea acest festival la Televiziunea Română

0
280

Vedeta TVR, Iuliana Tudor, o prietenă a „Junilor Sibiului” şi a Sibiului, prezentatoarea Festivalui Internaţional de Folclor „Cântecele Munţilor”, a declarat pentru „Sibiul bun”, că ediţia din acest an a fost „un regal”, iar seara de duminică, „un explozivă prin recitalul Loredanei”.

„Ediţia numărul 47-a Festivalului Internaţional „Cântecele Munţilor” a fost un regal. Şi spun asta, pentru că am trecut cumva prin toate generaţiile care sunt astăzi, în folclorul românesc, de la foarte tineri, chiar debutanţi, până la cei care înseamnă de fapt, modelele tuturor celor care vin din urmă. Apoi, cred că vorbim şi de o altă calitate a spectacolului. Silvia Macrea a gândit pentru fiecare ţară, un concept diferit şi seara de duminică a fost în mod firesc, una explozivă prin recitalul Loredanei. Am asistat la o premieră absolută între Loredana şi „Juni”. S-au întâlnit acolo, ritmuri diverse, muzici diverse, mijloace de expresie diverse, vorbim de dans împreună cu muzică, parte de teatru, aşa cum ştie Silvia să construiască”, a arătat Iuliana Tudor.

Primul om de televiziune din România care a reuşit să reinterpreteze folclorul, promovând varianta proprie în cadrul show-ului „Vedeta populară”, Iuliana Tudor le promite românilor, că Festivalul „Cântecele Munţilor” de la Sibiu va putea fi văzut de toţi românii, la Televiziunea Română, la o dată ce va fi comunicată.

Sunt fericită că sunt parte la acest eveniment, sunt fericită că toţi românii vor putea vedea prin intermediul Televiziunii Române, acest festival şi cred că, pentru ediţia a 48-a, deja mă gândesc ce am mai putea gândi diferit. Cu siguranţă avem un an de zile la dispoziţie să ne vină idei. Important este că Piaţa Mare a fost plină, important este că am observat public tânăr care a venit la aceste spectacole şi asta mă face să cred în continuitatea acestor valori şi în faptul că munca noastră a tuturor, a celor care promovăm asta, nu este în zadar. Aşadar, rămâneţi sănătoşi şi ne vedem la ediţia a 48-a!”. a transmis Iuliana Tudor, tuturor iubitorilor de folclor de calitate, autentic.

www.sibiulbun.ro recomandă Festivalul „Cântecele Munţilor”, în calitate de partener media.

Autor FOTO/VIDEO: Isabela Paulescu