Începe vaccinarea în Marpod. Vezi unde te mai poţi vaccina

Prima echipă de vaccinare mobilă va începe miercuri, imunizarea cu vaccinul Moderna, în Căminul Cultural din comuna Marpod, a anunţat purtătorul de cuvânt al Prefecturii, Andreea Ştefan. La Marpod vaccinarea o fac cadre medicale din Spitalul Militar din Sibiu.

“Echipa de vaccinare este formată din personal al Spitalului Militar de Urgență “Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu. Imunizarea va avea loc într-un spațiu special amenajat de către primăria Marpod în incinta Căminului Cultural din localitate, și se va face cu vaccinul Moderna”, a spus reprezentanta Prefecturii Sibiu, Andreea Ştefan.

Mai există centre de vaccinare în municipiile Sibiu şi Mediaş, oraşele Cisnădie, Agnita, Avrig şi Tălmaciu şi comuna Şelimbăr.

În municipiul Sibiu te poţi vaccina în: Centrul Redal Expo, Centrul Medical Judeţean, Spitalul Militar de Urgenţă şi fabrica Continental din Zona Industrială Vest unde este un centru în colaborare cu Spitalul “Regina Maria”.

În municipiul Mediaş te poţi vaccina în: Spitalul Municipal, Sala de Sport “Octavian Şerban” şi Şcoala Gimnazială nr. 5.

În oraşul Cisnădie te poţi vaccina la Casa de Cultură.

În oraşul Agnita te poţi vaccina la Colegiul Tehnic “A. T. Laurean”.

În oraşul Avrig te poţi vaccina la Liceul Teoretic “Gheorghe Lazăr”.

În oraşul Tălmaciu te poţi vaccina la Şcoala Generală nr. 2.

În comuna Şelimbăr te poţi vaccina în mall.

“De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, la nivelul județului Sibiu s-au administrat 99.512 doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2, în cadrul etapei I și etapei a II-a din Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 în România. Până la momentul de față au fost imunizate, în total, 63.316 persoane cu prima doză de vaccin și 36.196 persoane cu cea de-a doua doză“, a anunţat marţi, Direcţia de Sănătate Publică Sibiu. Sursa foto: AGERPRES.

Articole similare...

Articole recente

Retele sociale

1,521FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă